DIENSTEN EN PRODUCTEN

Financiële administratie

Werk je als ondernemer, met of zonder personeel, dan komt er veel kijken op het gebied van de financiële administratie. Je wilt overzicht houden op de financiële positie van je bedrijf en je moet voldoen aan allerlei wetten en regels. Wat zijn mijn uitgaven en inkomsten? Wie moeten er nog betalen en wie moet ik nog betalen? Wat is fiscaal aftrekbaar?

Wij helpen je daarbij. Wij werken met AFAS Online en kunnen de boekhouding voor jou snel en efficiënt uitvoeren. Je hebt zelf continu inzicht in jouw eigen financiële administratie. Het enige wat jij hoeft te doen is ons de mutaties door te geven via een bankkoppeling, e-mail of je eigen Dropbox bibliotheek en wij regelen de rest. Gemak dient de ondernemer. Doordat wij AFAS Online koppelen aan jouw financiële mutaties kunnen wij proactief crediteuren en debiteuren beheren, betaalbestanden aanleveren en, indien gewenst, op maat betalingsherinneringen versturen. Precies zoals jij het wilt.

Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Neem contact met ons op en vraag een gratis proefperiode aan.

Heb je personeel in dienst? Wij kunnen naast de financiële administratie ook de complete HR- en salarisadministratie voor jou uitvoeren, inclusief urenregistratie, verlof- en verzuim, salarisstroken en jaaropgaven in jouw eigen lay-out, loonaangiften, etc.. Helemaal op maat gemaakt, precies zoals jij het hebben wilt.

Weten hoe? Neem contact met ons op en wij komen het je graag demonstreren.

Collectiviteitskorting

Vanwege ons uitgebreide netwerk en de kracht van ons collectief kunnen wij jou als ondernemer interessante kortingen geven op diverse diensten:

 • verzekeringen en pensioenen;
 • accountants en fiscalisten;
 • incassobureaus en gerechtsdeurwaarders;
 • leaseauto’s en brandstofpassen;
 • juridische zaken en contractmanagement;
 • webhosting, domeinregistratie en e-mailaccounts;
 • ondersteuning bij organiseren van workshops en seminars.

Weten hoe dit werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je overtuigen van onze toegevoegde waarde voor jouw onderneming.

Facilitaire diensten

Op het gebied van facilitaire diensten kunnen wij jou als ondernemer ook de helpende hand bieden. Denk hierbij o.a. aan:

 • documenten online ondertekenen, uitwisselen en archiveren;
 • centrale inkoop, profiteer van het gemak (en de kortingen) op promotie- en kantoorartikelen, hard- en software, telefonie, en nog veel meer;
 • kennisbank, met o.a. voorbeeldcontracten en andere handige sjablonen;
 • netwerken, bijwonen van door ons georganiseerde bijeenkomsten, inclusief spreektijd om jouw onderneming te presenteren;
 • starters advies;
 • onbeperkt vragen stellen aan onze helpdesk (via de e-mail).

Nieuwsgierig geworden? Laat een bericht achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Advies

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zelfstandig ondernemen hebben wij niet alleen veel kennis opgedaan maar ook een groot netwerk aan leveranciers en klanten opgebouwd. Wij kunnen jou adviseren op basis van onze eigen ervaring of je introduceren bij een specialist uit ons netwerk. Kom je ergens niet uit, ben je op zoek naar een nieuwe opdracht, wil je sparren of zoek je een uitbreiding op jouw eigen netwerk?

Wij kunnen je helpen. We heten niet voor niets SaemenWerken.

Bonus

Je bent een echte ondernemer en je bent tevreden over onze dienstverlening. Vertel het mede-ondernemers uit je eigen netwerk en introduceer hen bij SaemenWerken. Voor iedere nieuwe deelnemer aan het collectief die door jou geïntroduceerd is, ontvang jij een bonus van 10%, zonder limiet.

M.a.w. deelnemen aan het collectief kan jou als ondernemer extra inkomsten opleveren.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen of opmerkingen over de diensten van SaemenWerken? Neem dan contact met ons op. Het verplicht je tot niets.

SaemenWerken streeft voortdurend naar optimalisatie van haar dienstverlening. Daarom vinden wij het belangrijk om suggesties en meningen van onze deelnemers te ontvangen. Op die manier blijven wij dé zakelijke dienstverlener voor ondernemers.